Bemutatkozás

A 2004-ben alapított Eurotrans Alapítvány létrejöttének egyik kiemelt célja a régiók közötti, hazai és nemzetközi, határokon átívelő, valamint az eurórégiók keretein belül folytatott együttműködés ösztönzése, és a fejlődő régiók részvétele az Európai struktúrákban és szervezetekben, közös projektek megvalósítása érdekében.

Ebbe illeszkedik jelen tevékenysége, az egyszerűsített honosításhoz kapcsolódó kérelmek hatékony és zökkenőmentes benyújtásának elősegítése, valamint az eljárás ügyfélbarát lefolytatásának előmozdítása. Ennek érdekében az Alapítvány teljes mértékben ingyenesen nyújt támogatást az iratcsomó összeállításában, a fényképtől a fordítások elkészítéséig.

Az Alapítvány munkatársai tájékoztatást adnak az egyszerűsített honosítási eljárás lényegéről, az ügyintézés általános menetéről, a kérelmek tartalmi és formai elemeiről, valamint a csatolandó mellékletekről, ugyanakkor segítséget nyújtanak a kérelem és az előírt mellékletek tartalmi és formai elemeinek összeállításában, a kérelmek kitöltésében.

További információkért keresse fel az alapítvány honlapját: eurotransalapitvany.ro

AZ EUROTRANS ALAPÍTVÁNY BIHAR MEGYEI IRODÁI

Nagyvárad

Nagyszalonta

Érmihályfalva

Székelyhíd

Kiszállások

Konzuli napok

Dátum
Település
Helyszín
Időpont
2021.06.14
Nagyvárad
Bunyitai Könyvtár, Kanonok Sor (Șirul Canonicilor), 11. szám
10:00 – 15:30
Biharorszag teszt

FREE
VIEW