Lóasszisztált terápia gyermekeknek

Németh Hilda vagyok, eredetileg Kovászna megyéből származom, három és fél éve élek Hegyközszentmiklóson. Azért költöztünk ide a férjemmel, mert megragadott a régi Nyíri Kúria, és úgy döntöttünk, itt valósítjuk meg a terveinket, amelynek egy része a vállalkozásom elindítása volt.

Végzettségemet tekintve pszichológus, fejlesztő terapeuta vagyok. Egy a székelyhídi önkormányzat által meghirdetett pályázat segítségével indítottam el a vállalkozásomat, amelynek fő tevékenysége a lóasszisztált terápiás foglalkozások. A klienseim többnyire 3-10 év közötti gyermekek, akik fejlődési lemaradással, tanulási zavarral, vagy érzelmi problémával küzdenek, de vannak fiatalok, illetve felnőttek is, akik igénybe veszik ezt a fajta terápiát. Van állatsimogatónk is, emellett gyerekcsoportokat fogadok fejlesztő programokra, illetve workshopokat és táborokat is szervezek.

Azért pályáztam meg a támogatást, hogy megvalósulhasson a tervem, amelyhez bár megvolt a képesítésem és a személyes gyakorlatom, de nem rendelkeztem a szükséges anyagi kerettel, és nem volt vállalkozói tapasztalatom sem. A pályázat által nyújtott vállalkozói tanácsadás során kapott hasznos információk és tanácsok segítettek gyakorlatba ültetni az elképzelésemet.

Úgy gondolom, remek lehetőség volt számomra ez a pályázat, mivel nagyban hozzájárult, hogy valóra váljon egy több éve megálmodott tervem.

Biharorszag teszt

FREE
VIEW