A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. örökre nyomot hagy a Bihar megyei civil szervezetek, egyesületek, egyházak életében.

A Bihar Megyei Magyar Szülők Egyesülete NUP-KP-1-2022/2-000862 azonosító számú projekt keretén belül egy videókonferencia rendszerrel bővítette az egyesület eszköztárát. A beszerzés során vásárolt eszközök hatékonyabbá teszik majd a magyar tagozaton tanulók, oktatóik és szüleik közötti kommunikációt illetve hasznos lesz majd különböző oktató jellegű online konferenciák lebonyolításában.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által támogatott NUP-KP-1-2022/2-000889 azonosító számú projekt eszközbeszerzése során a Smiley Team Kulturális és Közösségi Egyesület is számítástechnikai eszközökkel gazdagodhatott mint például számítógép, nyomtató és fényképezőgép beszerzése amely Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával.

 A  megvásárolt számítástechnikai eszközök mind  segítenek erősíteni az egyesület misszióját és szolgáltatásait. Ezek az eszközök nem csupán modern technológiát képviselnek, hanem az egyesület napi működésének hatékonyságát is fokozzák.

A Nagyváradi Magyar Ifjusági szervezet Irodai kis és nagy gépekkel bővítette az eszköztárát a NUP-KP-1-2022/5-000005 pályázat keretén belül.

A Magyar Középiskolás Egyesületek Tanácsa hangtechnikai illetve számitástechnikai eszközöket vásárolt a NUP-KP-1-2022/5-000019 pályázat keretén belül.

A TARFAN egyesület ugyancsak Hangtechnikai eszközök beszerzésére nyert pályázatot amelynek az iktatószáma NUP-KP-1-2022/2-000088.

Ugyanekkor nem csak nagyváradi szervezeteknek sikerült pályázatokat nyerni hanem a szórványban Belényesben a Magyar tagozattal rendelkező iskolának Nicolae Popoviciu-Belényesi Iskola Szülők Egyesülete NUP-KP-1-2022/1-000308 iktatószámu pályázat keretén belül beszerzett több eszközt egy új francia kabinet létesítésére itt megvásárlásra kerültek székek ,laptop, laminálógép, mágneses tábla illetve más kisebb eszközök amik a munkát elősegítik. A Belényesi „Havasi Gyopár” napközi óvoda Egyesület magyar tagozata NUP-KP-1-2022/1-000045 több kerti játékot szerzet be az elnyert pályázati összegből. Illetve nem utolsó sorban köszönheti a Belényesi Református Egyházközség a Bethlen Gábor ZRT által meghirdetett pályázatnak amely a Magyar Kormány támogatásával megvalósított támogatásból sikeresen felújította a templom körülötti kerítést a NUP-KP-1-2022/3-000141 iktatószámú pályázatán belül.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek és Magyar Kormánynak.

Biharorszag teszt

FREE
VIEW